top of page

OVER MIJ 

HydraFacial

Hi, ik ben Cynthia,
ik help jou graag naar een stralende huid
en tonnen zelfvertrouwe
n!

Heb je last van huidkwaaltjes zoals roodheid, uitslag of de eerste tekenen van huidveroudering? Dan heeft dat wellicht een grote invloed op jouw zelfvertrouwen. Misschien voel je wel de behoefte om elke ochtend een laag foundation te gebruiken? Of heb je ondertussen al tientallen middeltjes gekocht die niet helpen? Of erger nog: kan je soms zelfs niet helemaal genieten van een avondje uit omdat je zo gefocust bent op deze problemen? Dat vind ik zo jammer, want het hoeft helemaal niet zo te zijn.

 

Ik geloof dat er voor elk huidprobleem een passende oplossing is zodat jij opnieuw durft te stralen! Dat is meteen ook waarom ik mijn job zo graag doe. Ik vind het fantastisch om jou opnieuw zelfvertrouwen te geven en te laten ervaren dat je je door je mooie en gezonde huid stukken beter voelt. Ik sta dan ook elke dag met veel enthousiasme klaar om jou op een heel persoonlijke manier te adviseren en te verzorgen.

Mijn grote droom

Al van toen ik tien jaar oud was, droomde ik ervan om schoonheidsspecialiste te worden. In het derde middelbaar koos ik daarom al voor de richting bio-esthetiek. Daarna startte ik met een opleiding om leerkracht bio-esthetiek en biologie te worden. Tijdens de eerste maanden in het hoger onderwijs, merkte ik echter al dat mijn honger naar het werkleven te groot was. Ik wilde zo graag met mijn beide voeten in de praktijk staan! Ik koos er in 2010 dan ook voor om mijn ondernemingsnummer aan te vragen en te starten als zelfstandige in bijberoep. Daarnaast werkte ik nog drie dagen per week in een ander instituut en ging ik twee avonden per week naar school om toch die lerarenopleiding af te werken.

HydraFacial

Toen ik afgestudeerd was, stopte ik in het andere schoonheidsinstituut en startte ik met lesgeven. Op die manier werkte ik volledige dagen in mijn eigen instituut en gaf ik ‘s avonds les, zalig! Het was zeker een heftige periode, maar ik was zo gelukkig dat ik aan mijn grote droom kon bouwen. Ondertussen werd ook mijn andere droom werkelijkheid: mama worden. Ondertussen hebben we twee dochters, Marthe en Marlies. Nu weet je meteen ook vanwaar de naam Mar’beau komt. Omdat ik onze dochters graag de aandacht wil geven die ze verdienen, heb ik een aantal jaar geleden beslist om het lesgeven stop te zetten en voluit voor mijn zaak te gaan. Zo kan ik jou het beste van mezelf geven tijdens elke behandeling, want dat ben je waard!

bottom of page