top of page

Aanbod

Heb je kindjes rondlopen thuis? Of loop je jezelf steeds voorbij door de drukte? Dan moet je er de vermoeidheid en de eerste tekenen van huidveroudering vaak bijnemen. Denk maar aan die vervelende fijne lijntjes en rimpels. Of misschien heb je wel meer last van acné, een droge huid of pigmentvlekken? Deze huidproblemen maken je vaak onzeker, wat ik altijd heel jammer vind. Bij Mar’beau staan huidverbeterende behandelingen daarom centraal!

Ik zorg ervoor dat jouw huid opnieuw gezond wordt, waardoor die er automatisch beter uitziet. De huidverbeterende behandelingen zijn intensiever dan de gewone schoonheidsverzorging en hebben daarom een zichtbaarder resultaat. Ook wanneer je geen last hebt van specifieke huidklachten, kan je langskomen om jouw huid te onderhouden en op die manier in goede conditie te houden. Elke behandeling is steeds op maat van jouw behoeften en noden en start ik op in samenspraak met jou.

Wil je liever even ontspannen met een gelaatsverzorging? Je gezicht nóg mooier maken door je wimpers en wenkbrauwen te accentueren? Of is het eerder tijd om jouw handen en voeten te laten schitteren? Ook voor deze behandelingen kan je zeker bij Mar’beau terecht!

Ontdek alle behandelingen

Huidanalyse

Om de huidverbetering optimaal te laten verlopen, is het noodzakelijk om eerst jouw huidtype en eventuele huidproblemen te kennen. Met het LightSkin Analyzing-toestel neem ik drie foto’s van jouw gelaat en scan ik de huidlagen om zo eventuele huidproblemen op te sporen. In slechts twintig seconden heb je zo een wetenschappelijk, onderbouwde huidanalyse. Uit deze drie foto’s kunnen we maar liefst tien verschillende huidproblemen analyseren, denk maar aan vlekken, rimpels, talg, pigmentatie, vocht en schade door de zon. Na de analyse stel ik je vrijblijvend voor welke behandelingen en producten bij jou passen.

Huidanalyse
Huidanalyse

Huidverbetering

Hydrafacial,

een gloednieuwe behandeling. HydraFacial MD® is een awardwinnende en intensieve behandeling die je huid reinigt, peelt en hydrateert in één snelle en efficiënte behandeling. Het geeft je huid meer stevigheid en elasticiteit, maar is ook de ideale behandeling bij acne, roodheid, zwarte puntjes en bruine vlekjes. HydraFacial werkt in op fijne lijntjes en de huidtextuur en geeft je huid een fantastische glow.

Dermaplaning

is een behandeling waarbij al je dode huidcellen en donsharen worden verwijderd van het gelaat. Dit gebeurt met een chirurgisch steriel mesje, pijnloos en effectief. Onmiddellijk na de behandeling heb je een zachte, stralende en frisse huid. Dermaplaning kan je toevoegen aan bijna elke gelaatsverzorging.

Clinical peeling:

Elke peeling van het systeem ‘Medical peel’ combineert complementaire zuren die samenwerken. De peelings zorgen voor de beste resultaten wanneer je ze in kuurvorm toepast. 

Microneedling:

Je huid wordt aan de oppervlakte geperforeerd met 36 zeer fijne steriele naaldjes. Hierdoor herstelt je huid zich en maakt het meer collageen en elastine aan.

Ledmasker:

Deze pijnloze en efficiënte techniek is gebaseerd op de stimulatie van de natuurlijke processen waarover de huid beschikt om zich te herstellen en te optimaliseren. Het masker bestaat uit twee delen, voor zowel je gelaat als je decolleté en het heeft een effect op korte als op lange termijn. Met het masker kan je huidveroudering, acné, hypermigmentatie en huidgevoeligheid tegengaan.

DTI-toestel:

Bij elke gelaatsverzorging gebruik ik dit toestel om de ingrediënten van de serums en de maskers in de diepere huidlagen te laten indringen. Hierdoor is het mogelijk om een heel gerichte behandeling aan te bieden.

Huidverbetering
Huidverzorging Mar'beau

Gelaatsverzorgingen

Wil je even helemaal ontspannen? Dan is een gelaatsverzorging de perfecte manier! Je hebt de keuze tussen heel wat verschillende verzorgingen, afhankelijk van waar je momenteel nood aan hebt. Vergeet zeker geen zalige extra’s bij je gelaatsverzorging in te plannen om je ervaring helemaal af te maken!

Gelaatsverzorgingen

Wimpers en wenkbrauwen

Je wimpers en je wenkbrauwen zijn het kader van je gezicht, ze zorgen voor je expressie en zijn dus belangrijk om in de kijker te zetten. Je kan onder andere kiezen voor lashfillers waarbij ik jouw eigen wimpers krul, lift en verf zodat ze meer lengte en volume krijgen. Het resultaat? Een mooie, natuurlijke look! Of wat denk je van een wenkbrauwstyling? Dan meet ik jouw wenkbrauwen uit en breng ik ze door middel van waxen en epileren in de perfecte vorm. Het verven van je wenkbrauwen zorgt voor de finishing touch.

Persoonlijke aanpak
Wimpers & wenbrauwen
Cynthia, eigenaar van Mar'beau

Ontharing

Bij Mar’beau gebeurt elke ontharing met suikerhars of striphars, aan jou de keuze. Omdat ik met 100% natuurlijke ingrediënten werk, is het ontharen veel minder pijnlijk dan met gewone hars. Je hebt geen last van allergische reacties en ook de irritatie en de roodheid van de huid worden tot een minimum beperkt. Dat zorgt ervoor dat je deze vorm van ontharing ook kan kiezen voor de meest gevoelige plaatsen.

Laserontharing

Nina van Zacht Ontharen komt elke zes weken langs om jouw haren op een efficiënte en pijnloze manier te verwijderen door middel van een laser. Nina is verpleegkundige van opleiding en heeft jarenlange ervaring met definitief ontharen. Tijdens een eerste gratis afspraak kijken we samen naar jouw huid- en haartype en krijg je informatie over de behandeling, de werkwijze en het effect.

Ontharing
Laserontharing
Je wordt in de watten gelegd

Voeten

Ik verzorg je graag van kop tot teen en dat neem ik heel letterlijk. Je hebt de keuze tussen verschillende soorten voetverzorgingen, afhankelijk van waar jouw behoefte ligt. Wil je graag de kers op de taart? Dan kan je kiezen om je teennagels te laten lakken of gelish te plaatsen.

Handen en nagels​

Ook jouw handen mogen we niet vergeten. Kies je voor een gewone manicure of een spa manicure? De keuze is aan jou! Ik leg jou graag nog extra in de watten door jouw nagels te lakken.

Voeten
Handen & nagels
bottom of page