Hey, jij daar! Hallo🙋🏻‍♀️


Het is hoog tijd dat ik mij eens deftig voorstel. Misschien ken je mij al (heel) goed, een beetje of misschien zelfs helemaal niet. Je bent waarschijnlijk wel benieuwd naar wie er nu eigenlijk het gezicht is achter Mar’beau.

Wel, dat ben ik! Cynthia.. Momenteel 29 jaar. (in december komt er een 3 vooraan! 😅) ik heb twee dochters, Marthe 5 jaar en Marlies 3 jaar, mijn verrukkelijke diva’s 👧🏼👧🏼

Ondertussen bijna 8 jaar samen met Jens en onze grote dag is (hopelijk, i.v.m het Corona-virus) 5 september 2020, vanaf dan mijn verrukkelijke 😉 man.


Dit jaar ben ik 10 jaar bezig met wat ik zo graag doe, schoonheidsspecialiste zijn. JOUW schoonheidsspecialiste, want de tijd dat ik aan jou besteed tijdens een verzorging heb ik één en al oog en oor voor jou. Dat vind ik net zo belangrijk, een persoonlijke aanpak.

Van toen ik ongeveer 10 jaar was wou ik schoonheidsspecialiste worden. Het was eigenlijk altijd al mijn grote droom, naast mama worden. Gelukkig hebben mijn ouders me daar steeds in gevolgd en gesteund. Sinds mijn derde middelbaar ben ik de richting bio-esthetiek beginnen volgen tot en met het zesde middelbaar.


Daarna ben ik gestart aan de hoge school met de opleiding leerkracht bio-esthetiek en biologie. Voornamelijk om niet alleen een schoonheidsspecialiste te zijn.

Mijn honger naar het “werkleven” was groot en ik wou starten met aan mijn grote droom te werken, een eigen schoonheidsinstituut. Dus na een half jaar heb ik het voor bekeken gehouden op de hoge school en ben ik gestart met werken.

In oktober 2010 heb ik mijn ondernemingsnummer aangevraagd om te kunnen starten als zelfstandige in bijberoep. Joepie, ik was klaar om te beginnen aan mijn werkavontuur!! Ik ben gestart met een paar klanten en deed de behandeling in de bureau van mijn ouders. Daarnaast werkte ik 3 dagen in een ander schoonheidsinstituut en ging ik 2 avonden per week naar een avondschool om toch op die manier mijn lerarenopleiding af te werken. Dat diploma had ik na 2,5 jaar in mijn handen!


Met de jaren werd mijn klantenbestand uitgebreider en is de bureau omgebouwd tot een klein, gezellig schoonheidsinstituutje. Ik was daar zo ongelofelijk fier op!

Ik ben dan gestopt met werken in het andere schoonheidsinstituut want ik kon starten met lesgeven in een avondschool. Op die manier kon ik volledige dagen in mijn instituut werken en ‘s avonds les geven. Waaauw! Kon niet beter! 🤩


Om 8u30 starten in het instituut tot ongeveer 17u en dan van 19u tot 22u les gaan geven. Heavy was het zeker, maar ik was zo gelukkig dat ik écht kon bouwen aan mijn grote droom. Mijn eigen schoonheidsinstituut 'groter' maken.

Ondertussen werd ook mijn andere grote droom werkelijkheid, mama worden! 😍 Op 8 februari 2015 van Marthe en 2 juli 2016 Marlies. Ik zie momenteel in mijn gedachten je wenkbrauwen omhoog gaan. Jaja, inderdaad, we hebben ons best gedaan! 😆 Kort op elkaar maar nog geen spijt van gehad.

Misschien ook fijn om te weten, tussen de twee zwangerschappen door hebben wij ons droomhuis gevonden! Joepie-jee! We waren super enthousiast en zijn met de volle goesting begonnen aan de verbouwingen, serieuze verbouwingen..


Dus even samenvatten:

- Volledige dagen werken in mijn instituut

- 3 Avonden les geven in de week

- Een baby van 8 maanden oud

- Volop in de verbouwingen

- Tijdelijk logeren bij mijn ouders (want ons ander huis was ondertussen verkocht)

- EN dan zwanger zijn van onze tweede spruit


Phieuw😅, op die moment ben ik alsmaar mee blijven gaan in de flow. Want het moest.. Alles moest klaar geraken, alles moest maar lukken..Een paar maanden na de geboorte van de jongste, Marlies, stond ik op een keuzepunt. Want ik merkte en voelde dat ik keuzes moest maken, het kon niet zo verder blijven gaan. De druk was te groot en ik kon niet alles blijven combineren. 🤷🏻‍♀️

Ik heb dan besloten om voor de volle 100% voor achter mijn zaak te gaan en te stoppen met les geven. Wat een verademing was me dat!😌Na 2 jaar nog te werken in het instituutje bij mijn ouders in de omgebouwde bureau ben ik verhuisd met mijn zaak naar Moerbeke-Waas. Het huis dat we gekocht hebben heeft ruimte voor mijn zaak.

Ik heb dan de naam van mijn zaak veranderd, deze ging van Schoonheidszorgen Cynthia naar Schoonheidsinstituut Mar’beau. Mijn focus was vroeger voornamelijk nagels 💅🏻plaatsen maar sinds Mar’beau heb ik mij toegespitst op huidverzorging en huidverbetering. 💆🏻‍♀️🧖🏼‍♀️Dit is een filmpje van mijn huidig instituut
Wanneer ik dit alles eens nalees ben ik best wel fier. Ik krijg er een warm gevoel van en het doet me beseffen dat ik van geen enkele keuze spijt heb. ❤️ Dag in en dag uit ontvang ik heel graag mijn klanten. Met de volle goesting sta ik alle dagen in mijn instituut om mijn klanten te soigneren, te pamperen, te helpen, te adviseren, te doen lachten en zich goed te laten voelen. Schoonheidsspecialiste zijn is niet enkel mensen 'mooier maken', het gaat om zoveel meer dan dat.


Echt waar, dankjewel dat ik jouw schoonheidsspecialiste mag zijn! 😚


Ik zou het super leuk vinden mocht je een reactie nalaten, ik ben super benieuwd wie jij bent en wat je van mijn eerste blog vindt.


Veel liefs,

Cynthia


261 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven