Online huid- & productadvies

Lieve klant

 

Ook in deze ongewone omstandigheden wil ik meer dan ooit voor jou klaar staan. Ons dagelijks leven loopt misschien niet helemaal zoals gepland en heb ook ik  -met spijt in het hart- mijn instituut moeten sluiten. Maar niets weerhoudt me er van om jou toch te blijven inspireren met schoonheidstips en must-have producten!

 

Daarom heb ik besloten om jou vanop afstand bij te staan en je te coachen naar jouw stralende droomhuid. 

Ondervind je problemen met je huid of ben je op zoek naar tips om je huid op de juiste manier te verzorgen? Ik ben er voor je!

 

Omdat elke huid uniek is, is het belangrijk dat ik na ga wat jouw huidprobleem precies inhoudt. Daarom heb ik een vragenlijst opgesteld om je een persoonlijk huidadvies te kunnen bezorgen. 

 

De vragenlijst bestaat uit heel wat vragen en gaat van algemene info tot vragen over je gezondheid, voeding en huid.

Het is zeer belangrijk dat je alle vragen eerlijk en zo correct mogelijk invult. Enkel op die manier kan ik je een correct huidadvies geven. 

 

 

 

Hoe gaan we nu samen van start?

 

Stap 1

Vul de bijgevoegde vragenlijst in en bezorg me deze mét de gevraagde foto’s terug. 

 

Stap 2

Ik bekijk al jouw vragen en foto’s en binnen de 3 werkdagen heb jij mijn huid- en productadvies vrijblijvend in je mailbox. Ik geef ook altijd wat leuke en handige tips & tricks mee. 

 

Stap 3

De geadviseerde producten kan je altijd achteraf bestellen, dit is zeker geen verplichting. Ik wil je hierna vooral adviseren en helpen om jouw huid te doen stralen!

Laat hier jouw gegevens achter en ik stuur jou de vragenlijst. 

 

Bedankt voor de inzending!