top of page

LightSkin 

IMG_0217.JPG

Om een perfecte huidverbetering/huidverjonging te kunnen realiseren is het noodzakelijk om eerst jouw huidtype te kennen. Bijkomend is het ook belangrijk om duidelijk in kaart te brengen welke specifieke huidproblemen jij hebt. Met het blote oog en de juiste kennis komen we al veel te weten maar eigenlijk niet genoeg om perfectie na te streven.

Vandaar dat Mar'beau voor jou het “LightSkin Analyzing” toestel heeft aangekocht. Dit apparaat neemt een foto van jouw gelaat en scant de huidlagen om zo jouw huidproblemen in kaart te brengen. Je krijgt dus een wetenschappelijk, onderbouwde huidanalyse in slechts 20 seconden! De camera maakt 3 foto’s a.d.h.v. de nieuwste generatie 15 mega pixel lens. Uit deze 3 foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen geanalyseerd worden: Poriën – Vlekken – Rimpels – Talg/Acné – Pigmentatie – Vocht/Hydratatie – Huidtextuur – Gevoeligheid – Teint – Zonschade (UV).

Na de analyse krijg je een duidelijk beeld met welke specifieke problemen jouw huid kampt, welke het grootste probleem is en hoe we dit kunnen aanpakken. Je krijgt vrijblijvend een voorstel voor behandeling(en) en producten voor thuisgebruik om zo tot een perfecte huidverbetering te komen.

Wens jij kennis te maken met het LightSkin toestel? Wil jij een wetenschappelijk, onderbouwde analyse van jouw huid om jouw probleem in kaart te brengen? Wil jij weten welke producten nu echt geschikt zijn voor jouw huid? Of wil jij ontdekken welke behandeling het beste bij jou past om het probleem aan te pakken? Wil jij eindelijk die perfecte huid krijgen?

Boek dan jouw huidanalyse!

Huidanalyse        €50

bottom of page